1. Anasayfa
  2. Kore Dizileri

2021’de Webtoon Uyarlaması K-Drama ve Filmler

2021’de Webtoon Uyarlaması K-Drama ve Filmler
0

2021 yılında da Webtoon, Kore dizileri için kaliteli içerik ve materyal sunan çok iyi bir kaynak olmaya devam ediyor. Webtoon’dan uyarlanan dizi ve filmler bugüne kadar büyük ölçüde olumlu tepkiler aldı. 2020 yılı bir webtoon uyarlaması olan “Sweet Home” un başarısıyla sona erdi. Şu an vizyondaki bir webtoon uyarlaması “True Beauty” heyecanla yeni bölümleri beklenen bir K-Drama olmuş durumda. 2021 yılı için planlar webtoon uyarlamaları şöyle: ‘She Would Never Know’, ‘Raw’, ‘Hellbound’, ‘Omniscient Reader’ ve ‘Yumi’s Cells’

She Would Never Know ya da Sunbae Don’t Put On That Lipstick

SF9’dan Rowoon ve Won Jin Ah’ın rollerini paylaştığı ‘She Would Never Know’, aynı isimli webtoon’un uyarlaması ve 18 Ocak 2021’de yayınlanacak. ‘She Would Never Know’ dramasının konusu işe yeni başlayan kıdemsiz bir çalışanın kıdemli uzmanına duyduğu büyük aşk. Kıdemli uzman ise genç erkeklerle çıkmaya kesinlikle karşı! Çok eğlenceli olacağa benziyor…

Raw

Bir erkek gumihonun (efsanevi dokuz kuyruklu tilki) “fox bead”leri bir kaza sonrası bir üniversite öğrencisi tarafından götürülür ve hikaye böyle başlar. ‘Raw’ da orijinal bir webtoon’a dayanıyor ve uyarlamada Jang Ki Yong, Girl’s Day’den Hyeri, Kang Hana, Kim Do Wan ve Bae In Hyuk rol alıyor. Raw’un yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi şimdiden heyecan veriyor.

Hellbound

‘Train to Busan’ ve ‘Peninsula’ filmlerinin yönetmeni Yeon Sang Ho’nun aynı isimli webtoon uyarlaması ‘Hellbound’ dizisinin oyuncuları Yoo Ah In, Park Jung Min, Kim Hyun Joo ve Won Jin Ah. “Hellbound” meleklerin insanları cehenneme mahkum etmek için geldiği bir doğaüstü drama. Konusu kıyamet olsa da gerçek lanet insanlığın kendisi!

Omniscient Reader

Bir K-Drama uyarlaması olmasa da ‘Omniscient Reader’ in ana teması bir filme konu olacak. Hikaye, kendisini en sevdiği web romanının evreninde bulan genç bir adamın etrafında dönüyor. Bu dünyanın nasıl biteceğini ve nasıl hayatta kalacağını sadece o biliyor. Oyuncu kadrosu henüz onaylanmayan film 2021’de gösterime girecek.

Yumi’s Cells

Kim Go Eun’un baş rolünde oynayacağı “Yumi’s Cells”, orijinal bir webtoon’dan uyarlanıyor. Drama, animasyon öğelerini de içerecek. Yumi, küçük şeylerde sevgiyi bulan 30’lu yaşlarında sıradan bir ofis çalışanıdır. Hikaye, Yumi’nin beyin hücrelerinin bakış açısından anlatılıyor. Bu K-Dramayı dört gözle bekliyoruz!

  • 2
    like
    Beğendim
  • 0
    applause
    Alkış
  • 0
    funny
    Komik
  • 0
    considerate
    Düşünceli
  • 0
    sad
    Üzgün
  • 0
    love
    Aşk
  • 0
    angry
    Kızgın

K-Pop magazin, müzik ve danslarını seviyor. 1 Yıldır korebu.com bünyesinde aktif olarak editörlük yapmaktadır.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir