1. Anasayfa
  2. Kore Dizileri

2021’e Damga Vuracak İdollü K-Dramalar

2021’e Damga Vuracak İdollü K-Dramalar
0

2021 yılı için K-Drama izleme listenizi güncellemeye geldik! 2021 yılında yeni bir çok K-drama ufukta görünüyor. Bunların bazılarında popüler K-Pop idollerini başrollerde izleyebileceğiz. Bize göre 2021 yılında reyting rekorları kıracak K-Dramalar “Youth”, “Snowdrop”, “Dear M.” ve “Devilish Judge” olacak.

1. Youth (Gençlik)

Yılın en çok beklenen dizisi Youth olacak. Neden mi? “Youth” dizisi BTS üyelerinin BTS yolundaki hikayesinin kurgusal bir şekilde anlatımı olacak. Dizide BTS üyelerinin isimleri birebir kullanılmayacak olsa da hayatla yüzleşen ve hayallerini kovalamaya çalışan 7 gencin öyküsü anlatılacak. Kim kimdir bulmakta güçlük çekeceğimizi sanmıyorum, BTS üyelerinin her biri kendi şahsına münhasır. Youth dizisinin çıkış tarihi belli değil. ARMY! Gözlerinizi dört açın!

2. Snowdrop (Kardelen)

Snowdrop, yılın en çok beklenen dizilerinden biri. BLACKPINK Jisoo’nun başrolde oynayacağı Snowdrop, tüm K-Pop severler tarafından heyecanla bekleniyor. Jisoo’nun BLACKPINK’teki kariyerine başladığından beri oyuncu olma hayalinin olduğunu biliriz. Jisoo’yu başka bir rolde görmemiş olsak da işini en iyi şekilde yapacağına eminiz. Jisoo’ya başrol erkek oyuncusu olarak Jung Hae in (www.korebu.com/jung-hae-in-kimdir/)eşlik ediyor.

3. Dear M.

NCT Jaehyun’un başrolünde oynayacağı Dear M, Seoyeon Üniversitesi’nde geçen bir üniversite draması olacak. Dizinin konusu Gossip Girl’e benzer bir olay örgüsüne sahip. Dear M. de en çok izlenen dizilerden biri olacağa benziyor.

4. Devilish Judge (Şeytani Yargıç)

Romantik dramalardan bıkanlara GOT7’den Jinyoung’un başrolünde oynadığı Şeytani Yargıç tam olarak aradığınız diziyi size sunuyor. K-Dramanın konusu biraz değişik; kötülüğün varlığını cezalandırmaya çalışan bir yargıç hakkında. Merakla beklenenler arasına girdi bile!

  • 0
    like
    Beğendim
  • 0
    applause
    Alkış
  • 0
    funny
    Komik
  • 0
    considerate
    Düşünceli
  • 0
    sad
    Üzgün
  • 0
    love
    Aşk
  • 0
    angry
    Kızgın

K-Pop magazin, müzik ve danslarını seviyor. 1 Yıldır korebu.com bünyesinde aktif olarak editörlük yapmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir