1. Anasayfa
  2. Güncel

2020 Yılında BTS Üyelerini Ağlatan 4 Olay!

2020 Yılında BTS Üyelerini Ağlatan 4 Olay!
15

2020 yılı herkes için çılgın bir yıl oldu ve BTS üyeleri de buna dahil. Yıl boyunca, BTS üyeleri, bazıları dokunaklı, bazıları daha yürek kırıcı, gözyaşlarına boğulmuş dakikalar geçirdiler. BTS üyelerinin bu yıl yaptığı ve sizin de gözlerinizi nemlendirecek 4 konuşmasını aşağıda bulabilirsiniz.

  • J-Hope‘tan BTS Üyesi Arkadaşlarına Dokunaklı ve Sevgi Dolu Bir Mesaj

“ONLINE GLOBAL MEDIA DAY” adlı basın toplantısında J-Hope, üye arkadaşlarına dokunaklı bir mesaj verdi. Mesajında, arkadaşlarına bu yolculukta yanında durup yardımcı oldukları için teşekkür etti.

J-Hope: “Vee tüm üyeler benim için gerçekten çok değerli. Sanırım bunu defalarca söyledim, ama bunun söylenmeyi hak eden bir şey olduğunu düşünüyorum. Üyelerin benim için çok değerli olduğunu düşünüyorum. Onlar hayatımın ve varlığımın önemli bir nedeni haline gelen insanlar.”

J-Hope, BTS üyesi arkadaşlarına son yedi yıldır yanında oldukları için teşekkür ederek mesajını tamamladı. Sonsuza kadar birlikte olabileceklerini umduğunu ve BTS üyesi kader arkadaşlarını içtenlikle sevdiğini de söyledi.

  • Suga, BTS‘in çok popüler olmasıyla gelen bir takım sıkıntılardan bahsetmişti…

JTBC’nin “In The SOOP” programının bir bölümünde Suga, bazen BTS’in yüksek itibarı nedeniyle hissettiği muazzam yük hakkındaki duygularından bahsetti.

Suga: “BTS’ten önce kaç tane üstün sıfat kullanılıyor biliyor musunuz? Dürüst olmak gerekirse, bu durum üzerimde yük hissetmeme neden oluyor.”

Suga, insanların onları sıradan insanlar olarak nasıl algılamalarını dilediğini de anlattı.

Suga: “Keşke insanlar bizi görseler ve “Bu çocuklar sıradan insanlardan o kadar da farklı değilmiş” diye düşünseler”

  • Jimin‘in MAP OF THE SOUL ON:E Sonrası Ağlamaklı Konuşması

BTS geçtiğimiz günlerde canlı konserleri MAP OF THE SOUL ON: E’yi düzenledi ve konser sırasında Jimin kendisi de dahil birçok kişiyi ağlatan bir konuşma yaptı. Jimin, önce salgın nedeniyle çalışabilmenin ne kadar zor olduğunu paylaştı. Ardından, Jimin hayranlarla bağlantı kuramadığı için hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Jimin, üyelerin durumlarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini görmenin yanı sıra ARMY‘lerden aldıkları desteğin de çok olduğunu anlatırken  gözyaşlarını tutamadı.

Jimin: “Ancak encore sırasında üyelerin sahnede bir patlama yaşadıklarını izledim. Ve bu beni gözyaşlarına boğdu.”

  • Billboard “Hot 100” listesindeki “Dynamite” Şarkısının Başarısı

BTS, yakın zamanda Billboard’un “Hot 100” listesinde 1 numaraya ulaşan ilk K-Pop grubu olarak tarih yazdı.

BTS üyeleri listede birinci sıraya yerleştiklerini gördüğünde duygusal anlar yaşadı. Hatta Jimin o gece uyuya kalana kadar ağladığını paylaştı.

Jimin: “Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Haberleri biraz geç duydum. RM bize haberi sabah 3: 20’de anlattı, ancak bunu sadece sabah 4 civarında duydum ve yorulup kanepede uyuyana kadar ağladım.”

  • 290
    like
    Beğendim
  • 26
    applause
    Alkış
  • 28
    funny
    Komik
  • 18
    considerate
    Düşünceli
  • 222
    sad
    Üzgün
  • 635
    love
    Aşk
  • 17
    angry
    Kızgın

K-Pop magazin, müzik ve danslarını seviyor. 1 Yıldır korebu.com bünyesinde aktif olarak editörlük yapmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (15)

  1. 3 sene önce

    biz bu yola BTS ile çıktık BTS ile bitiricez. Onlar ağlarsa bizde ağlarız onlar gülerse bizde güleriz . Bts i kıskananlar için tek birşey dicem bu çocuklar ağlıyosa sizin yüzünüzden ağlıyo ama gülüyorsa biz armyler sayesinde gülüyor bu çocukları ağlatmak hakkınız değil geçende birşey okudum jungkook u linçlemişler sizi ne haddinize jungkook u linçlemek eminim bu yazımda armyler yanımda olacaktır.

  2. Helsinki cooook seviyorum onlar ağlarken bende ağlıyorum

  3. Gercekden hepsi benim icin cok onemli ve onlarin aglamalarina dayanamiyorum tam tamina 7yildir kendilerini cok iy taniyorum tam 16yasimdan beri cok yakindan izliyorum ve simdi benim 23yasim var kendilerini hayla cok iy taniyorum ve olari sevdiyimi bilmelerini istiyorum.

  4. Onlara ağlamak hiç yakışmıyor

  5. Bu basariyi elde etmek icin cok emek ve caba gosteriyorsunuz.Siz her basariyi hakediyosunuz…biz armyler daima arkanizdayiz❤❤❤

  6. I love you jimin ❤️

  7. Ya Ben size kıyamam ya ağlamayın diyecem ama ağlamak herkesin hakkı umarım bundan sonraki ağlamalarıniz hep mutluluk temelli olur sen jimin sıhhi gem online konserde ağlarken hem hot 1.liginde ağlarken ağlama yüreği ve kendisi güzel meleğim

  8. Hmmmm

  9. Kıyamam o gözyaşlarına jiminshi ağlama sen jiminshi kıyamam ben sana

  10. Yerim zi ya☺️

  11. Ben onlara kurban olayım

  12. yerim seni jimin çok tatlısın kıyamam ben sana ya ❤❤❤

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir